**kegagalan adalah permulaan pada kejayaan**

By: jusoh w j azalia

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]
Thursday, 27-Aug-2009 12:00 Email | Share | | Bookmark
HAPPY BIRTHDAY TO MY SELF.......31 YRS OLD

 
 
 
View all 5 photos...
Hari ni hari jadi aku.............Alhamdulillah semuanya ok...............suami aku kejutkan dengan hadiah beg tangan sembonia...........seronok dapat pakai raya ni..............


Tuesday, 18-Aug-2009 01:41 Email | Share | | Bookmark
Ferhad admitted kat Pantai Medical Centre pada 18 aug 2009

ini hari ke 2 di hospital....hari per 1 sibuk x sempat nak snap
 
 
View all 48 photos...
17 aug 2009 malamnya ferhad dah mula batuk2....aku puff 2 kali ubat dia terus ok....tapi esok paginya masa aku siap2 nak pergi kerja, nafas dia tercungap-cungap......so aku ngan hubby decide bawak pergi jumpa doktor......mulanya aku ingat just hantar kat emergency ward untuk dapat rawatan pam ubat asma tapi dr kamsidar yang attend kami suruh refer case kat dr pakar kanak-kanak dr lee chong meng...........all the while memang aku selalu jumpa dr Lee......cuma hari tu ingat tak da apa, tu yang pergi emergency ward.......masa aku bawak jumpa dr lee kat tingkat 1........aku ngan hubby diberitahu ferhad kena tahan sebab asma dia teruk............ferhad ni terlalu aktif sampai aku sendiri tak boleh agak asma dia teruk masa tu......masa kena tahan tu.....doktor ambil ujian darah, buat x-ray termasuklah test untuk H1N1 (maklumlah musim)...........petangnya doktor buat lawatan dan bagi report yang ferhad ada pneumonia (jangkitan kuman pada paru-paru) dan sel darah putih lebih termasuklah asma......Alhamdulillah ujian H1N1 negative.........syukur sangat2............sepanjang rawatan aku ngan hubby sama2 jaga dan tido kat wad bersama ferhad............pada 21 Aug 2009 dr lee suruh x-ray ngan buat ujian darah lagi........Alhamdulillah keputusan baik.....tapi masih tak boleh dibenarkan pulang sebab doktor nak stop kan ubat dulu..............after stop ubat kalau betul sihat baru boleh balik............so dari 12 mlm sampai esok paginya stop ubat.....paginya dr lee dtg check anak aku dah sihat....................tu yg ferhad dibenarkan pulang............Alhamdulillah.................mungkin inilah sebab Tuhan belum benarkan kami mempunyai anak ke-2......ya lah untuk beri perhatian penuh pada Ferhad...............sepanjang 3 tahun umur dia dah 2 kali ferhad dimasukkan ke hospital sebab asma.................aku harap janganlah ada lagi..................kesian aku tengok ferhad kena cucuk sana cucuk sini..................walauapa pun ini ujian dariNya...............aku ngan suami terima ngan redha....................


Friday, 14-Aug-2009 13:47 Email | Share | | Bookmark
ferhad generasi baru moden

 
 
 
View all 12 photos...
kanak-kanak zaman sekarang mana sama ngan aku zaman dulu-dulu.....yalah aku dulu nak kenal komputer kena masuk kelab komputer.........kalau tak, tak merasalah............tapi anak aku pulak tak heran ngan komputer.....yalah zaman sekarang setiap rumah mesti ada komputer atau laptop..............kadang-kadang terfikir pulak aku......cucu aku nanti apa pulak......ini menandakan zaman makin maju...............cuma aku berharap dalam zaman semakin maju ni janganlah ada sesuatu yang mencacatkan perjalanannya.................maklumlah masalah sosial makin membimbangkan......sama-samalah kita fikirkan, mencegah dan bertindak.....


Wednesday, 15-Jul-2009 14:17 Email | Share | | Bookmark
LUNCH KAT NANDO'S JUSCO MELAKA

 
 
 
View all 14 photos...
HARI NI AKU, HUBBY DAN FERHAD LUNCH KAT NANDO'S......SUAMI AKU DAH LAMA TAK MAKAN KAT SINI............AKU IKUT JER.........SEBELUM LUNCH NI AKU PERGI HOSPITAL PANTAI JUMPA SPECIALIST UNTUK UROLOGIST.......BUAH ANAK AKU BENGKAK..........ALHAMDULILLAH AFTER CHECK DOKTOR CAKAP NORMAL.....BUAH TU BENGKAK SEBAB BANYAK BATUK........SYUKUR SANGAT........NAMA DOKTOR TU DR YANG JIN RONG (MACAM NAMA KOREA PULAK)........DALAM JUMPA DOKTOR TU SEMPAT PULAK FERHAD TINGGALKAN KENANGAN...DIA MUNTAH DALAM BILIK DOKTOR TU.............


Tuesday, 14-Jul-2009 10:04 Email | Share | | Bookmark
Ferhad demam.......

w'pun demam senyumlah sikit sayang
kan bagus macam tu senyum
 
View all 12 photos...
sebelum demam ni ibu jari ferhad terkapit pintu kereta...........dia tak sabar nak tutup, selalu mama atau papa dia yang buat.....mungkin terkejut tu yang terus demam tu.......pergi check doctor 38.5...........panas tu....................apa lagi cucuk ubat demam melalui bontot lah.....tulah benda yang paling dia tak suka......dalam demam tu doktor timbang berat badan dia 27kg.................padanlah dengan ketinggian dia 105cm...............nak kata ferhad kuat makan tak dalah sangat................cuma susu dia tak boleh lepas..............daripada minum susu soya sampai susu cokelat.................takpalah selagi dia ada selera..........bila dah sekolah mungkin badan dia akan susut sikit..............risau jugak badan dia yang membesar tak ikut saiz umur ni..........tapi bila check doktor pakar kanak2, result yang kami dapat ini normal....sebab apa yang dia makan jadi zat pada badan dia...............anyway, dalam demam2 ni dia tetap happy.........tu yang aku suker tu


[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net